Boost je cellulaire motoren voor optimale prestaties

OLEUS zorgt ervoor dat jouw cellen hun maximale efficiëntie bereiken. Krijg energie wanneer je wil, net zo lang je wil¹.

Shop nu

Jouw cellen: de drijvende kracht achter je prestaties

Uithoudingsvermogen kan je niet innemen, je moet het produceren. Energierepen, gels en tabletten dragen hiertoe bij, maar ze dienen enkel als brandstof. De echte energie die je spieren nodig hebben om te bewegen, wordt geproduceerd door je cellen. Zij zetten voedsel of ‘brandstof’ om in ATP-energie die essentieel is voor je spierwerking.

OLEUS werd speciaal ontworpen om het energiemetabolisme van jouw cellen² in elke fase van je sportprestaties te ondersteunen. Onze gepatenteerde blend helpt jou om de motoren van je lichaam te transformeren in turbomotoren, waardoor ze krachtiger worden en je moeiteloos een versnelling hoger kan schakelen³. 

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Optimaliseer de werking van je cellen voor uitzonderlijke prestaties

 • Boost je
  energiesysteem

  PRE-ACTIVITY SHOTS
  Vuur je energieproductie aan op mitochondriaal niveau⁴ en geef je spieren een +6h boost¹.

 • Bouw een
  krachtige
  motor op

  DAILY SHOTS
  Bouw je energie en vitaliteit⁴ op dankzij dagelijkse ondersteuning. Zo kan je extra gas geven wanneer dat nodig is.

 • Vul je
  energiereserves
  aan

  RECOVERY SHOTS
  Kom snel en gemakkelijk terug op krachten. Dit shot werd speciaal ontworpen om je spieren op te laden en vermoeidheid tegen te gaan⁶.

Wij verleggen de grenzen van je cellulaire werking, zodat jij jouw records kan verbreken

Er zijn twee essentiële onderdelen in het creëren van fysieke energie. De eerste stap is de brandstof die je inneemt. De tweede stap is wat er in je cellen gebeurt wanneer je mitochondriale motoren deze ruwe brandstof omzetten in ATP-energie. 

Het is deze cellulaire energie die elke stap, trap en slag van je lichaam aandrijft. Hoe efficiënter je cellen hun werk doen, hoe meer energie er aan je spieren wordt geleverd. En hoe langer jouw cellen op hun maximale vermogen draaien, hoe langer je kan rennen, fietsen of zwemmen. 

Met OLEUS hebben we een eenvoudig maar uitgekiend systeem gecreëerd om het energiemetabolisme in jouw cellen² tijdens elke fase van je sportprestatie te ondersteunen. Want als jouw cellen beter presteren, doe jij dat ook.  

Ontdek de wetenschap achter OLEUS

Cellulaire energie in elke fase van je training

OLEUS Cellular Energy System² is een reeks wetenschappelijk gefundeerde producten voor duursporters, die hun energiecapaciteit niet enkel willen boosten, maar ook willen opbouwen. 

Mathias Valcke
Petit Soldat de Silva
Michael Foerster

Aanbevolen door topatleten

Of je nu liever alleen traint of deelneemt aan weekendraces, samen maken we allemaal deel uit van een duursportgemeenschap die het belang van uithouding en veerkracht uitdraagt. Door je aan te sluiten bij de OLEUS-gemeenschap, krijg je niet enkel toegang tot onze producten, maar kom je ook terecht in een universum van gelijkgestemden. 

Cellular Energy Starter Pack

Onze combinatie van Cellular Energy Shots is de ultieme ondersteuning voor duursporters die hun energiecapaciteit niet enkel willen boosten, maar ook willen opbouwen. 

Elk pakket bevat:

 • 12 Daily Shots
 • 6 Pre-Activity Shots
 • 6 Recovery Shots
Koop nu
Cellular Energy Starter Pack - OLEUS

Duik in de wereld van duursport

OLEUS vertegenwoordigt een bloeiende wereldwijde gemeenschap die als doel heeft grenzen te verleggen en uitdagingen te overwinnen. Onze missie is eenvoudig: de grenzen van cellulair presteren verleggen om zo atleten te helpen hun eigen limieten te overstijgen.